Möhippa igår

Det vart en så himla härlig dag igår! Jag skulle varken träffa M eller grilla utan det var bara för att lura L lite som jag skrev det haha. :) Istället var vi ett stort gäng som möttes upp i Farsta för att överraska L som trodde hon skulle luncha med J. Så härligt att se henne bli så glad! :)

Sen bar det av till Vitabergsparken för picknick och lite lekar. Alla tog med olika saker till picknicken och allt vart riktigt gott! :) Efter picknicken åkte vi hem till L för att byta om inför kvällen samt leka lite mer. Sen åkte vi in till Gamla stan för att delta i en gameshow. Det var en studio, som om man var med i tv, med en programledare som höll i det. Vi var 4 lag som tävlade mot varandra i olika frågesporter. Riktigt kul!! Måste göra om det nån gång. :) 

Sen åt vi middag på Tabbouli. Har aldrig varit där förut men oooh så god mat! Vi åt en massa olika smårätter och allt var fantastiskt gott. Går gärna dit igen vid tillfälle också. :) 

All in all, en riktigt fin dag! Så glad att jag har L i mitt liv och att jag fick vara med och fira henne. <3 Ser fram emot bröllopet i augusti. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>