Grönan igår

Haha ja, det vart inte riktigt som det var tänkt igår. 😛 Vi åkte till Grönan och var där vid kl. 17.30 ungefär. Kom in utan problem, kön gick snabbt framåt. Men herregud vad packat med folk det var där inne! Dom stängde insläppet en timme senare vilket jag verkligen förstår för det gick knappt att komma runt därinne.

Vi ville äta någonting men eftersom det var så sjuuukt mycket människor var köerna helt enorma överallt. Dessutom rörde dom sig knappt framåt, så vi stod i en kö i över en halvtimme och kom kanske enstaka steg framåt bara. Kändes så där haha. Och mitt i när vi stod i den där enorma kön, frustrerade över att vi inte kom framåt, så öppnade sig himlen med vääärldens regnskur. Haha så himla typiskt att det mulnar på precis över Djurgården när man såg att det var blått över Söder liksom. 😛 Vi hade inga paraplyer utan blev snabbt väldigt blöta. Vi står ändå kvar och tänker att ”Äääh det slutar nog snart”. Det gjorde det ju inte haha. Så efter kanske 5 min med ösregn så tittar vi på varandra och känner väl alla tre att nej, vi pallar inte vara här helt blöta och kalla i en och en halv timme till i väntan på att Zara ska upp på scen. Tyvärr! Hade gärna sett henne annars men inte i sånt väder.

Så vi lämnade Grönan och all trängsel (tog ett tag att ta sig ut dock haha) och åkte tillbaka till Gamla stan. Satte oss på en irländsk pub (dom är alltid de bästa pubbarna) och åt där istället. Vart trevligt trots allt men ja, inte helt enligt planen haha. :) Så kan det gå!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>