Premiär på Grönan

I eftermiddag ska jag till Gröna lund för första gången för i år. Det har liksom inte blivit av förut. Men varför inte passa på så här den första juni? :) Får alltid sån sommarkänsla av att vara där. Skönt att det är bättre väder idag också. Det har ju regnat några dagar och då är det förstås mindre härligt att vara där.

Vi ska dit för att se Zara Larsson uppträda. Tycker hon är såå cool! :) Kanske inte min favoritmusik så där till vardags men hon har definitivt flera sköna låtar. Vi ska försöka vara där tidigt så att vi förhoppningsvis kommer in. Vi gissar nämligen att hon drar en riktigt stor publik och vi vill helst slippa trängas i nån kö haha. Det är vi för gamla för. 😛

Men det blir nog kul! Ser fram emot detta. Hon är ju vanligtvis grym live, vilket kan ses i klippen nedan. :)

YouTube Preview Image YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>