Majgull Axelsson

Fick en överraskning på jobbet igår. Eller det började egentligen i förra veckan när vi pratade böcker under lunchen. Jag nämnde att jag sett att Majgull Axelsson (min favoritförfattare) släppt en ny bok, Ditt liv och mitt, och att jag måste införskaffa och läsa den. En före detta kollega som var här då (han är egentligen pensionär nu) sa att han hade läst om den boken och så pratade vi om Vipeholmsanstalten som handlingen är centrerad kring och så där. Jag tänkte inte så mycket mer på det sen, utan det var mer bara ett intressant lunchsamtal.

Men igår kom min före detta kollega hit igen för att låna vår kopiator. Tror ni inte att han hade varit på stan och sett boken, tänkt på mig och köpt den till mig?! Jag blev så himla förvånad och sååå glad! :) Otroligt fint gjort. Och väldigt oväntat haha. :) Perfekt present dock och jag kan knappt bärga mig till att börja läsa. Just nu läser jag dock En storm kom från paradiset av Johannes Anyuru, men så fort den är utläst (vilket är snart för det är inte så mycket kvar) så ska denna påbörjas. Berörs alltid på djupet av Majgulls böcker och har svårt att tro att det blir annorlunda med denna. Älskar så många av hennes! Den här passar fint in hemma i min samling. Blir den sjätte jag har av henne hemma tror jag, men den enda som inte är pocket. :) Ser såå fram emot att läsa den!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>