Fredag

Nu är det äntligen fredag!! Älskar denna dag. :) Snart är det dags för helg! <3

Efter jobbet idag ska jag handla allt det sista inför morgondagens middag med tillhörande vinprovning. Har inte supermycket saker kvar dock vilket är skönt. Det mesta finns redan hemma. Kom på att jag behöver vin i risotton som ska serveras till huvudrätt, så jag funderar på om jag kanske ska köpa en vinflaska till..? Får se vad jag bestämmer mig för. Man kan inte få för mycket vin liksom hehe. :)

Sen ska jag förbereda lite hemma. Behöver dammsuga, diska och kanske börja fixa i ordning bordet med dukningen. Får se vad jag hinner och vad som får tas imorgon istället. F kommer nämligen till mig ikväll också. Fullproppad dag haha! :) Men det blir trevligt. Vi kanske ser en film eller så.

Nu måste jag sätta fart med jobbet! Har en hel del på att-göra-listan för dagen. Trevlig fredag, alla! :)

h08AE91CE

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>