Snö

Att det snöar så att det lägger sig och blir vitt på marken den 10 maj borde faan vara förbjudet!! :( Riktigt kallt är det också. Fyyy! Vad faan hände med våren??!

Fastnade i världens pendelstrul på vägen hem. Jobbade över en timme först och sen var det helstopp i tågtrafiken pga nåt elavbrott. Fick åka runt problemet genom att ta tunnelbanan till Farsta strand och sen pendel. Var hemma väldigt sent med andra ord plus att jag handlade all mat inför lördag. Men nu är iaf kylen välfylld! :)

Ska ignorera snön utanför och njuta av lite Kilbeggan whiskey. Fira att jag börjar nytt jobb i augusti. Herregud!! :) Lyckan!

Utsikten från mitt köksfönster. :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>