Kilbeggan

Pappa var i USA med jobbet på konferens för ett litet tag sen och mellanlandade då i London. Eftersom mina favoriter av de Irländska whiskeysorterna inte finns att köpa på Systemet så bad jag honom kika efter dom på Heathrow. Tyvärr fanns inte Redbreast 12-åriga (den är allra, allra bäst) men Kilbeggan 8-åriga fanns. Yeay! :)

Alltså, den är så sjukt god! Vaniljig och mjuk men ändå kryddig och fyllig i smaken. I love it! <3 Galet hur stor skillnad det är på denna och den 6-åriga som dom säljer på Systemet. Köp inte den, för övrigt. Inte alls god. Men denna! :) Mmmmmmmmm <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>