Intervju

Igår ringde dom från ytterligare en tjänst som jag har sökt. Så imorgon är det dags för en ny intervju. Kul att man blir kallad iaf, även om det har varit trist hittills att inte få jobben i slutändan. Kanske den här gången! :) Ska läsa på lite i eftermiddag och förbereda mig.

imagesFöre det ska jag dock handla lite mer inför helgen. Blir ingen middag i eftermiddag så jag kan lägga tiden på att förbereda inför helgen. Köpte det mesta av vinet igår men mitt systembolag hade inte ett av vinerna som jag behövde så ska tillbaka och köpa ett annat idag. M, som kan viner, har gett mig en lista så jag följer den noga. :) Kommer bli toppen det här!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>