Snö och trötthet

Idag har det både snöat och regnat utanför fönstret. Så himla deppigt! Det är verkligen grått och trist och ser ut att vara riktigt kallt och ruggigt. Brrrrrr! Jag har dessutom mensvärken from hell eftersom min mens kommer dyka upp inom nån dag eller så vilket gör dagen ännu härligare. Ibland är tillvaron på topp verkligen! (Or not.)

Har i år verkligen påverkats helt orimligt mycket av tidsomställningen i helgen. Känner mig helt sjukt trött och liksom dränerad på energi. Har svårt att komma ur sängen på morgonen och undvek gymmet igår för jag bara pallade inte. Så jobbigt att känna så här! Hoppas att det vänder snart. Istället för att träna så storstädade jag lägenheten som någon form av kompensation haha. Så helt lat var jag inte ändå fast det kändes så när jag lät bli att gå in på gymmet. :) Tur det dock, för det behövdes verkligen städas hemma. Usch! Var en sån lättnad när allt var rent och fint igen.

Idag blir det middag efter jobbet med vännerna. Vi skulle vara 8 personer men nu blir vi bara 3 eftersom många är sjuka. Så synd! Men trevligt vi 3 som ändå ses. :) En dag till jag slipper gymma hehe. 😛 Passade på att ha håret utsläppt dagen till ära plus en ny tröja. Har typ aldrig vitt på mig (vet inte varför egentligen..?) men det kändes lite vårigt med nåt ljust. Jag gillar knytdetaljen fram också. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>