Fullt upp

Idag har jag verkligen inte haft någon tid alls över. Varit fullt upp med jobb från att jag kom fram till lunch och sen möte hela eftermiddagen. Puuh! Som tur är ska jag snart röra mig hemåt. :)keep-calm-i-m-busyTackade nej till vikariatet som jag erbjudits imorse. Det känns för osäkert helt enkelt för att jag ska kunna lämna min fasta tjänst för det. Plus att arbetsuppgifterna inte är helt vad jag vill göra… Så trots att arbetsgivaren är rätt så får jag ha lite is i magen och hoppas att nåt bättre dyker upp snart. Känns väldigt frustrerande att behöva tacka nej, men ändå som att det är rätt beslut.

Idag blir det ingen träning! Istället ska jag passa på och handla mat på vägen hem. Är rätt stel efter mitt benpass igår också så vilodagen kommer rätt lägligt hehe. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>