Ny vecka

Oh yeeaaah nu är det måndag igen! Jag har en hel del saker som måste bli gjorda på jobbet, väntar fortfarande besked angående tjänsten som jag varit på intervju för och så ska jag träna på ordentligt även den här veckan. På lördag blir det volontärande igen! Ska bli riktigt trevligt. :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Vilodag!
Torsdag – Till gymmet efter jobbet.
Fredag – Till gymmet efter jobbet.
Lördag – Volontära på Berättarministeriet.
Söndag – Städ- och tvättdag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>