Lillördag

Idag är det möte under förmiddagen och sen ska jag fortsätta arbetet med att layouta ett kompendium. Det är ett stort, långt matematikkompendium och hon som skrivit det lyckas alltid trycka in en jävla massa olika formateringar i texten. Trots att jag gått igenom det här med henne tusen gånger att hon inte ska hålla på och pilla med en massa skit utan bara skriva. Använda ett typsnitt, ett radavstånd, en färg och inte håller på att byta eller göra 2, 3 eller ibland 4 mellanslag mellan orden. Men det hjälper inte vad man säger. Måste in och fixa i varenda mening och kompendiet är över 80 sidor långt. Suck liksom! Och ovanpå det ska alla bilder justeras och läggas in korrekt så att det funkar till texten.

Det tar tid att ordna men det blir ofta såå bra när det är klart! :) Ska bara härda ut och inte få mental härdsmälta över hur hon ens lyckats med all denna skit i texten… 😛 Det är tredje kompendiet hon har skrivit och det är samma varenda gång. Man tänker att det borde bli bättre och bättre annars, men icke.

Sen efter jobbet blir det träning igen. Jag struntar i att ta en vilodag! Tänker att jag kör ett benpass idag. :)

weights

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>