Frågelista

Noll inspiration idag så därför blir det en ny frågelista! :) Säkert roligare för mig att fylla i än för er att läsa haha men eftersom det är min blogg gör jag det mest för mig själv ändå. 😛

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Haha åååh vill ju inte avslöja mitt favoritnamn. 😛 Men vill definitivt ha med Eleonore, från min syster, som mellannamn. :) Är ju dock, och har alltid varit, väldigt säker på att iaf första barnet (om jag får några) kommer att vara en pojke. :)

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Det är ju helt omöjligt att välja??! Vägrar göra det haha. 😛

3. Har du bra självförtroende?
Ja, det skulle jag nog säga. Dock kan självkänslan svaja och vara rätt kass.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Köpa en flaska bubbel inför vår bubbel-drinkkväll på lördag, hämta ut ett paket på vägen hem idag och så köpa mat. Har slut på grönsaker hemma.

5. Någon du har kysst?
Under en period när jag pluggade på universitetet var det som att alla män jag träffade hette David, så har kysst ett par sådana.

6. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Min mamma har sparat en hel del som min syster har fått till sina barn. Väldigt roligt att se dom i sånt man känner igen. :)

7. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Jadå, annars hade jag väl bytt ut den..? 😛

8. Vad väljer du, godis eller chips?
Alltid chips! Noll tvekan om den saken.


9. Hur uppvaktar man dig?
Man får mig att skratta, intresserar sig för vem jag är och har ett lugn som gör att jag kan slappna av.

10. Har du rykten efter dig?
Inte vad jag vet?? Vore dock spännande om jag hade det och vad det var för rykten i så fall haha. :)

11. Din absolut sämsta egenskap?
Mitt kontrollbehov.

12. Din bästa egenskap?
Varför är alltid den här frågan så otroligt mycket svårare att svara på än den om ens sämsta?! Så jävla kasst! Måste skärpa mig så att det positiva är mer självklart än det negativa. Men ja, jag säger mitt driv. Att jag alltid fixar saker jag tar på mig och att jag fixar det bra.

13. Kan man vara vän med sitt ex?
Det beror på anledningen till att man gjorde slut, tänker jag. Slutar en relation på ett fint sätt där man är överens och respektfulla så går det nog hur bra som helst. Har något mer dramatiskt och jobbigt hänt som gör att det tar slut, eller att nån uppför sig som ett as efteråt, ja då är det nog svårare. Vissa ska man inte vara vän med. Oavsett om de är ex eller inte.

14. Har du kysst en kompis?
Yes!

15. Hade du kunnat ha distansförhållande?
En kortare, avgränsad period möjligtvis. Men tror att det skulle bli väldigt svårt på längre sikt.

16. Hur lång är du?
Någonstans mellan 160-164 cm, skulle jag säga. Blir alltid olika längd i passen varje gång haha. 😛

17. Ett boktips?
Åh jag måste ge två! Aprilhäxan av Majgull Axelsson (min absoluta favorit av min absoluta favoritförfattare!) och Medan regnbågen bleknar av Peter Pohl, för den är bara helt fantastisk!

18. Bäst just nu?
Är ju oerhört förtjust i P3 Dokumentär och de nya avsnitten senaste tiden har varit helt magiskt bra! Så gripande och viktiga historier, nu senast om Kumla-fallet. Alla borde lyssna!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>