Middag igår

Vi var på restaurang Sue Ellen och åt middag igår. Det var så trevligt! Och vansinnigt god mat. Jag åt det som heter BBQ Rubed Iberico Lomo och det var verkligen helt fantastiskt! Kan varmt rekommendera ett besök. :) Inte det bästa stället för vegetarianer dock haha för det är väldigt mycket kött på menyn. Kan vara bra att veta. :) Eftersom L har fyllt år nyligen så firade vi henne under middagen och gav present från alla oss andra. Alltid roligt att visa uppskattning till vänner. :)

Har sovit rätt kasst inatt för jag har sån sjuk mensvärk. Den började sent igår kväll och har inte velat släppa. Så himla jobbigt! :( Nu är jag liksom både trött OCH har jävligt ont. Kul kul. Så nu väntar jag mest på att mensen faktiskt ska komma också för då brukar det sakta men säkert bli bättre och göra mindre ont.

Efter jobbet blir det träning. Tänker en kombo av kondition och armar/axlar. Blir nog bra! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>