Mars

Nu har vi äntligen gått in i mars månad! Det känns som att våren närmar sig med stormsteg och det blir ljusare och ljusare hela tiden. I love it! :)

Igår var jag ju på arbetsintervju. Alltid roligt att bli kallad till intervju men väldigt svårt att veta hur det gick. Rollen är inte en kommunikatörsroll riktigt men ändå kopplad till mycket information. Efter en timmes intervju var det dags för ett skrivtest. Man skulle svara på två skoljuridiska frågor som om man svarar på mail som kommit in, och rikta svaren beroende på vem som frågar. Till hjälp fick man deras juridiska vägledningsmaterial och skollagen. Det hade inte varit svårt om det inte hade varit så att de gav en facit från början. Alltså exempel på hur man korrekt kan svara på frågorna.

Eftersom man fick facit så var man tvungen på att skriva ett bra svar med relevant juridisk info (alltså samma som i deras svar i princip) men formulerat på ett eget sätt. Inget får ju kännas som att man har kopierat deras svar vilket blir svårt när samma info ska med. Haha hade varit sååå mycket lättare om man inte fått facit utan själv bara skulle valt relevant info och kunna formulera friare utan att behöva förhålla sig till deras förslag. Men men, jag fick ihop två svar iaf som jag hoppas var okej.

Dom skulle hålla intervjuer hela den här veckan och nästa så lär vara många som konkurrerar om tjänsterna. Får se hur det går, helt enkelt! Får veta om 3-4 veckor typ så lär väl halvt ha hunnit glömma bort det tills dess haha. 😛

I eftermiddag blir det middag med tjejerna! Blir himla trevligt. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>