Jobbintervju

Oh yeah! I eftermiddag ska jag på en jobbintervju igen. Lite roligt att jag faktiskt fått gå på en del intervjuer det sista. :) Då borde man ju rimligtvis komma närmare ett nytt jobb också. Hoppas hoppas! :) Känner att det faan måste bli min tur snart, alltså. Vill inte behöva skriva fler jobbansökningar nu.

Är inte nervös ännu. Brukar bli det på väg till intervjun typ. Fast inte så väldigt farligt ändå. Har varit på så många intervjuer i mitt liv vid det här laget haha så vet hur dom brukar gå till. Idag ska jag dock få göra ett skrivtest efter intervjun och det här med tester är alltid spännande. S

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>