Frågelista

Så var det dags för en ny frågelista! Jag saxar ihop frågor från lite olika listor den här gången. :)

Var är din mobiltelefon just nu?
Den ligger här jämte mig på skrivbordet.

När kan du vara dig själv till 100 %?
Vad innebär det att vara sig själv? Tycker alltid jag är mer eller mindre mig själv men att man visar olika sidor bara. Som mest oregisserad är jag väl med mina närmaste vänner dock. Med dom behöver man inte dölja någonting eller tänka på vad man säger. Väldigt skönt! :)

Hur ser ditt hår ut idag?
Jag har det utsläppt och det är långt, stort och lite lockigt. Det var mer lockigt innan jag gick hemifrån men fukten ute förstörde frisyren lite.

Tre saker du avskyr?
När folk har skyhög volym på sin musik plus kassa, läckande hörlurar i kollektivtrafiken så att hela tåget tvingas höra deras skitmusik. Aaaaaaaarrrrgggh HAAAAAATAAAR det!!! När kollegorna bara lämnar smutsig disk lite varstans istället för att ställa in grejerna i diskmaskinen. Och så den här årstiden. Blääää vad segt det är just nu! Ge mig maj och sol och vår!

IMG_1258.JPGLängtar så mycket till att körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Så mycket vårkänslor på det! :)

Vad drömde du inatt?
Hmmm jag kommer inte ihåg..? Men senaste drömmen jag minns är från natten mellan lördag och söndag då jag drömde att jag sprang på Ed Sheeran på en bar i Dublin och han var super trevlig, bjöd på massa whiskey plus (förstås) spelade en massa underbar musik live. :) Bra dröm! Det kan liksom inte gå fel när man kombinerar Irland och whiskey med en av mina musikfavoriter. :)

Var var du igår kväll?
Först på gymmet efter jobbet, sen i mataffären och sen hemma.

En sak du önskar dig?
Våååååår!!! <3 Och att få resa iväg till sol och värme. Det var i och för sig två saker men så kan det gå. :)

Var växte du upp?
Första 5 åren i Lindome söder om Göteborg och sen i Örby, en timme inåt landet därifrån.

Hur tror du att andra uppfattar dig?
Hmmmm… säkert lite dubbelt. Nya människor som jag träffar tycker nog att jag är väldigt social och utåtriktad men att man samtidigt inte får veta så värst mycket om mig. Både som öppen och lite på avstånd. Förhoppningsvis uppfattas jag som skämtsam, rolig och ganska lätt att hänga med.

Vad är det för märke på din dator?
Hemma har jag en HP som är ganska stor och tung plus en liten mini från Asus som är lätt och smidig när man behöver ta med en dator nånstans. På jobbet har jag en MAC.

IMG_3232.JPGVilken är din favoritaffär?
Accessorize! Blev så ledsen när dom stängde i Sverige. :(

När grät du senast och varför?
I söndags då jag kollade på I skuggan av värmen. Jag gråter överlag väldigt mycket till både tv-serier och filmer. Blir sååå blödig! Det behöver knappt vara sorgligt ens haha. :)

Vad blir du stressad av?
Att andra inte håller satta deadlines, oordning och känslan av att jag inte presterar så bra som jag vill.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>