Fredag!

Det blev träning igår iaf. Dock ett lugnt corepass istället för kondition. Kände att det blir lindrigare för halsen. Idag är det dock ändå värre så blir ingen träning efter jobbet. Synd men vill inte bli ordentligt förkyld så gäller att försöka vila bort det. 

Är såååå glad att det är fredag! Snart helg! :) Gjorde ett försök att få mina tulpaner hemma att leva ett litet tag till genom att klippa ner dom till en mindre vas. Hoppas dom håller sig okej till på söndag. :) 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Fredag!

    • Hej! :) Jag har hört det men tyvärr är min kyl alldeles för proppfull för att några tulpaner ska få plats haha… 😛

      • Haha, relaterar!! Jag opererade ut en hylla bara för att de skulle få plats så nu är det tetris på de övriga hyllorna!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>