Effektivitet

Igår efter jobbet var jag på gymmet och tränade. Körde 30 min crosstrainer igen plus 2 min nedvarvning på lågt motstånd efteråt. Så skönt! Efter det var benen rätt trötta så vart lite armar och mage efteråt.


Efter gymmet var jag effektiviteten själv och hann med massor. Handlade lite grönsaker, hämtade ut paket, duschade, tvättade två maskiner tvätt, fixade ihop en sallad till kvällsmat, vek och hängde undan all ren tvätt plus diskade. Var så sjukt nöjd när jag gick och la mig. :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>