Ny vecka

Så var det dags för en helt ny vecka igen. Är lite seg idag men det är väl så det är på måndagar. Har haft en bra helg dock, brudklänningsletande i fredags med L och så häng med M och hennes kusin i lördags. Väldigt trevligt! Igår hade jag en lugn dag i soffan och kollade tv-serier. Perfekt avslutning på veckan. :)

Idag blir det träning efter jobbet. Alltid skönt att kicka igång veckan med ett ordentligt träningspass. :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Middag med L, C och J.
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – Till gymmet efter jobbet.
Fredag – Fixa några ärenden.
Lördag – Till frisören! Ska äntligen bli av med min utväxt. :)
Söndag – Vilodag!

keep-calm-i-m-busy

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>