Frågelista

Bästa Hanapee svarade på den här listan här om dagen och jag kan inte låta bli att sno den hehe. Har dålig inspiration till bloggen just nu och då är ju det här en perfekt lösning. :)

Jag gör: Bloggar hehehe. 😛 Och jobbar samtidigt faktiskt så det är väldigt mycket multi-tasking som pågår här nu. :)

Jag kan: Inte låta bli att bli jävligt rädd för vad det är som sker i världen. Både i USA, Ryssland och här på hemmaplan. Det är (som alltid i och för sig) en jävligt dålig tid att vara något annat än vit man… :/

Jag köper: Liiiite för mycket skor och kläder. Men jag kan inte låta bli. Fick hem ett par nya joggingskor här om dagen exempelvis. Såååå fina från Nike! :) Dom ska jag springa runt i senare i vår när snön, isen och den värsta kylan är borta.


Jag borde: Ha bättre kontroll på mina känslor ibland. Den här veckan har varit lite av en prövning och jag gillar inte när jag inte riktigt har kontrollen över mig själv. Nu har jag kunnat samla ihop mig lite dock så det artar sig. :)

Jag måste: Börja skriva texter till vår nya hemsida på jobbet. Skjuter på det hela tiden men måste komma igång med det snart. Det är så många texter som ska skrivas så det lär ta ett tag.

Jag vet: Att jag har det jävligt bra trots allt. Har haft en väldig tur i livet, och det behöver man ibland påminna sig själv om. Framför allt när saker känns lite jobbiga.

Jag tycker: Att en hel jävla massa människor (främst män) borde skärpa sig rejält och sluta ta beslut som drabbar kvinnor och barn på ett skadligt och livsfarligt sätt.

Jag tänker: Att jag inte får glömma att lägga över allting på datorn hemma till min externa hårddisk. Den dog plötsligt här om dagen och gick inte att starta om på en gång. Kanske är den på gång att braka med andra ord och innan dess vill jag få allt säkerhetskopierat. Har hittills glömt bort att faktiskt göra det dock när jag varit hemma så ikväll ska jag fasen få det avklarat!

Jag förbrukar: En väldig massa värmeljus hemma. Det behövs den här årstiden!

Jag lyssnar: På musik. Alltid, alltid musik. <3

Jag drömmer: Om att träffa nån, få barn och bo i hus. Det känns dock nästan som om jag hamnar längre och längre bort ifrån allt det där för varje år som går…

Jag längtar: Till våren och sommaren! Vill ha semester NU! Och så vill jag resa. Hade gärna flytt landet imorgon om jag hade kunnat.

img_1777.jpgBild från senaste resan till Barcelona över nyår. :)

Jag fasar: För hur de närmaste åren kommer att bli med valen här i Europa och konsekvenserna av dom…

Jag använder: Min dator på jobbet för att skriva detta. :)

Jag njuter: Av att jag är igång och tränar igen. Åååh vad min hjärna behöver motion för att må bra! :) Och kroppen också för den delen.

Jag blir: Varje dag sjukt irriterad i kollektivtrafiken. Herregud vad folk inte kan bete sig där eller visa hänsyn till andra människor. Blir så himla trött! Önskar att jag bodde inom gångavstånd till mitt jobb så att jag slapp pendla så himla långt varje dag. Alternativt att man kunde stänga av alla ljud och lukter, det hade också underlättat.

Jag äter: Just nu ingenting men omelett med sallad till lunch.

Jag dricker: En väldig massa te hela dagarna. Har druckit fyra koppar hittills och det lär bli en eller två till innan dagen är slut. Tycker att det är sååå gott med te, och skönt med nåt varmt när det är så kallt på kontoret, men liiiite jobbigt är det att det är vätskedrivande. Springer på toa här var tredje minut känns det som haha… 😛

Jag struntar: I att svara ordentligt på den här sista för jag kan inte komma på nåt jag struntar i…? :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>