Underbara, älskade fredag

Åååh vad jag har längtat efter fredag den här veckan. Energin har varit ganska låg efter flera nätter med dålig sömn i början av veckan, jobbintervju och massa att göra på jobbet. Den här helgen är efterlängtad! :) Ska sova läääänge imorgon.

Sen på kvällen imorgon ska L firas eftersom hon fyller år. Det blir riktigt trevligt! :) Var länge sen jag var hemma hos henne nu.

Men ja, ser så mycket fram emot helg! Har en fullpackad jobbdag kvar först dock men sen. Sen! :)

images

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Underbara, älskade fredag

    • Hej! Vill gärna få mer information om vad det är för typ av samarbete du syftar på innan jag lämnar ut min privata e-post..? Min blogg är väldigt liten och jag skriver den egentligen bara för min egen skull. Den är alltså inget jag marknadsför eller försöker få att växa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>