I did it!

Fick precis tillbaka mina sista två uppgifter från kursen jag läst. Till min stora glädje fick jag G på den fösta (som man bara kan få max G på) och VG på den andra vilket innebär att jag får VG på delkurs 2. Yeeeeeaaaay!! :) Eftersom jag fick VG på delkurs 1 också är det betyget som blir på hela kursen. Aaaaaaaah jag är så himla nöjd med mig själv nu! :) 

Att jag klarade att få VG på en kurs på halvfart under en termin då jag samtidigt jobbat heltid, volontärjobbat samt har varit social med vänner och familj. Faan inte dåligt, alltså! :) Ska fira detta med vännerna under middagen ikväll. Så jävla grym jag är! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>