Frågelista

Har noll inspiration just nu för bloggen. Det har varit så mycket senaste tiden med avslutandet av kursen, jobb, jobbintervju, kvällsgrejer och annat så energin är rätt låg. Ovanpå allting så har jag senaste två nätterna sovit kasst och det hjälper ju inte direkt. Kör därför en frågelista igen. Min vanliga go to när all else fails. 😛

1. Hur gammal är du?
I år fyller jag ju 32. Fast är 31 år ända fram till slutet av november. :) Helt sjukt egentligen när man tänker på det! Var ju 25 för bara en stund sen liksom…

2. Hur gammal känner du dig?
Skulle nog säga 28-30 ungefär. Vissa dagar (som typ idag) mycket äldre dock pga trötthet. 😛

3. Vad har du gjort i dag?
Jobbat! Haft massor att göra, exempelvis korrigerat och skickat iväg en broschyr för ett andra provtryck.

4. Vilken film såg du senast?
Kollar väldigt sällan på filmer så minns knappt…? Men kollar på en imponerande mängd serier, senast i söndags på The Good Wife.


5. Vem ringde du senast?
Hmmm det måste varit personen vi hyrde lägenhet av i Barcelona. Vi fick fel vägbeskrivning av den som jobbade på flygbussen och gick till fel gata så vi fick ringa och få bättre instruktioner. Pratar sällan i telefon med folk privat dock, det blir mest messande. På jobbet blir det en hel del telefonsamtal å andra sidan men det känns knappast som att det räknas här..?

6. Är du besatt av någonting?
Tv-serier! Fastnar så jävligt i bra serier. Plus i chips! Det är typ det bästa som finns. :)

7. Är du rädd för blod?
Nope! Aldrig varit. Är väldigt okänslig vilket varit väldigt praktiskt i jobb jag haft både inom vården och i förskola/skola.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
Är på mitt kontor på jobbet. Har ett ganska stort skrivbord, en vägg bakom ryggen och så sitter en kollega mittemot mig. Bakom honom är väggen täckt av bokhyllor. Till höger om mig finns ett brett fönster och ute börjar det redan bli mörkt. :(

9. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Skulle nog säga blått. Eller möjligtvis svart. Skulle vilja ha mer grönt och lila.

10. När vaknade du i dag?
Sov så otroligt dåligt inatt så har varit vaken i en massa omgångar. Men vaknade helt och hållet av väckarklockan kl. 05.15 som vanligt. Pendlar så pass långt så för att jag ska hinna till jobbet till kl 07.30 måste jag upp orimligt tidigt. Men man vänjer sig, tack och lov. :)

11. Vilken är din favorithögtid?
Jag är ju en sån där som inte är speciellt förtjust i högtider. Älskar att få tid med familjen men gillar inte tvånget som liksom kommer ur traditioner. Men jag säger midsommar, för då är det förhoppningsvis sommarväder. :)

12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag vill alltid helst vara i Dublin. :) Men just nu när det är snöigt och vintrigt ute så lockar ju sol och värme väldigt mycket. Plats är inte så noga så länge det är somrigt. <3

13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Alltså, jag har ingen specifik plats som jag aldrig vill tillbaka till? Men när jag reser så prioriterar jag gärna att åka till ställen där jag inte varit tidigare men det är en annan sak tycker jag. Vi har börjat prata om sommarresor nu. Vi får se vart det kan bli. :)

14. Vad lyssnar du på just nu?
Haha gissa?? 😛 Svaret är så klart Dermot Kennedy. Hittade en ny version av fantastiska låten An evening I will not forget och kan inte sluta lyssna på den nu. :) Älskar! <3 Det har blivit en hel del av Ed Sheerans två nya också sen de släpptes. Faan vad bra dom är!!

YouTube Preview Image

15. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Ägg, smör, ost, lök och vin. :)

16. Vad är du på för humör just nu?
Helt slutkörd. Försöker tagga till inför kvällens middag med vännerna.

17. Vilka yrken har du provat på?
Mitt första jobb var på McDonalds (jobbade både i köket, i kassan och i DT:n), värdinna på turistbyrå, servitris på restaurang, vikarie på ett boende för gravt utvecklingsstörda vuxna, vikarie inom förskola/skola/fritids, informationsansvarig på friskola (år 6-9) samt informationsansvarig med högre utbildningar (mitt nuvarande jobb). Sen har jag jobbat ideellt också som läxhjälp, på mässor, som journalist/skribent, på katthem och nu för tiden i en skrivarverkstad.

18. Vilket stjärntecken är du född i?
Skorpion. Och är en rätt typisk sådan skulle jag säga. :) Älskar citatet: ”Scorpios are rarely wrong. People can get mad about it but it’s the truth.” Hehehe :)

480498_10200092620172904_629188702_nMin skorpion när den var alldeles nygjord. :)

19. Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska, engelska, historia och bild. Hade (eller ja, har väl fortfarande) generellt väldigt lätt för mig i skolan i alla ämnen och fick MVG i de flesta. Men dessa gillade jag allra mest. :) Sämsta ämnena var fysik och kemi.

20. Vad har du på dig just nu?
Grå kofta och mörkblå jeans. Ganska tråkig outfit alltså, men praktisk på jobbet plus varm. :)

21. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med?
En motorbåt, enorm dunk bensin och… en yxa kanske.

22. Har du blivit sydd någon gång?
Ja, efter att jag opererade bort min blindtarm. Men det blev ett ganska litet sår så var bara 5 stygn eller nåt sånt.

23. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover?
Den är min väckarklocka så den ligger på mitt nattduksbord jämte sängen.

24. Vad heter du i andranamn?
Linnea och så Sofie i tredjenamn.

25. Vill du gifta dig?
Vet ej! Är inte så noga med det men utesluter det inte heller. Det ska ju dock till rätt person att göra det med först. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>