Tillbaka till verkligheten

Idag är jag på jobbet igen. Var så där kul att gå upp kl 5 imorse men samtidigt lite skönt med vanliga rutiner igen. Lyxigt med så väldigt kort vecka också! :) Jobbar bara idag och imorgon, sen är det lediga dagar torsdag-fredag. Jag måste i och för sig lägga all tid den här långhelgen på studierna men ändå skönt att inte jobba. Har två uppsatser att skriva den här veckan för min kurs. Sen är den över! Längtar till att ha allting färdigt.

Nästa vecka, när uppsatserna är inlämnade så ska träningen få göra ett återtåg i mitt liv. Herregud vad det behövs! Är så sjukt ur form just nu att det är galet. Längtar till att få känna mig lite stark igen. Det var länge sen jag kände! När kursen är över har jag mer tid igen, och förhoppningsvis mer ork också. Den har varit obefintlig under hösten… Blir väl lätt så när man har för mycket. Men nu! Nu börjar livet! :)

keep-going2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>