Årsresumé i listform

Beskriv året med tre ord.
Roligt, intensivt, socialt.

Så gick det med *karriären* under året.
Sådär, får jag säga. Hade ju gärna bytt jobb under året men får försöka få ett nytt jobb detta istället. Har alltså stått ganska så still karriärsmässigt (fick upp min lön ett snäpp dock – yeay!), men har pluggat hela hösten och det hjälper förhoppningsvis karriären på längre sikt.

Så gick det med relationerna under året.
Med vännerna: toppen! Har varit på hela tre resor detta året med underbara vänner och försökt umgås så mycket jag kunnat med alla. :) Har även försökt njuta av familjen så mycket jag kunnat och varit hemma på västkusten fler dagar i rad när jag varit där. <3

I övrigt är jag fortsatt singel, men är just precis nu ganska nöjd med det. Det går lite i vågor det där haha. 😛

Nya personer i mitt liv.
K och M är ju inte nya för det här året (lärde känna dom våren 2015) men eftersom vi rest ihop 3 gånger i år har jag verkligen kommit dom båda närmre. Shit, vad jag älskar dom alltså!! Är så glad att jag träffade dom när jag gjorde. <3 Och så har jag fått en ny kollega på jobbet plus träffat en hel drös härliga via Berättarministeriet där jag volontärar.

Sen så har en person som jag träffade första halvan av året lite dykt upp igen nu här på slutet. Vi får se hur långvarigt det blir.

Bästa resan.
Åååh alltså det går inte att välja! Har varit en långhelg i Paris, en vecka i soliga Grekland plus en ännu längre långhelg i Barcelona. Alla tre resorna har varit fantastiska på sitt egna vis. Förhoppningsvis blir det flera härliga resor i år! :)

img_1067.jpgGrekland!

Härligt minne.
När jag åkte hem till västkusten så fort min semester börjat och fick träffa min systerson för första gången. Sån liten goding alltså! <3

Jobbigt minne.
Morgonen efter valet i USA och insikten att Trump kommer att vinna… Usch! Kände sån uppgivenhet över världen i största allmänhet då. :(

När Whilja (min katt) flyttade till en annan familj var det riktigt jobbigt också. Tog ett bra tag att vänja sig men jag vet att hon har det så himla bra nu! Större hus plus en gård ute att röra sig i och så har den familjen mer tid att ge henne än vad jag hade. Sorgligt men sant. Sen lite annan stress, ångest och hopplöshet kring olika saker rent privat men de negativa känslorna stannar sällan så långa stunder i taget hos mig, tack och lov.

Bästa köpet.
Resorna! Lätt. Har i många år tänkt att jag vill resa mer och i år har det faktiskt blivit mer än vanligt. Älskar det! Så himla värt att prioritera.

Min stora musikaliska upptäckt.
Dermot Kennedy! Lyssnade på honom redan innan det här året men har fastnat mer ordentligt i år. Har honom i öronen just nu faktiskt hehe. :) Bästa!

Det såg jag på.
Homeland. Var sjukt sen på den bollen men ojojoj vad jag fastnade. Är så spänd på säsong 6! Älskar Quinn så är lagom orolig… Sen också de nya fyra avsnitten av Gilmore Girls. Oooh vad jag såg fram emot dom! Vet inte om dom levererade till 100% (var besviken på en del saker) men på det stora hela; väldigt roligt och nostalgiskt att få besöka karaktärerna igen! :)

Det borde jag gjort mer av.
Träna! Var sjuk hela våren kändes det som och sen har det inte funnits tid och ork under hösten/vintern då jag pluggat utöver jobbet. Så det var bara under sommaren som träningen var regelbunden i princip. Så kasst! :( Bristen på rörelse påverkar hela mig verkligen så det måste bli ändring nu under 2017 så att träningen kommer in på banan igen.

Det borde jag gjort mindre av.
Stressa. Och överanalysera saker. Blir så feg när jag tänker för mycket.

Största insikten under 2016.
Att jag är så extremt jävla lyckligt lottad som är född i Sverige av mina fantastiska, trygga och engagerade föräldrar. Önskar att alla människor fick växa upp och leva som jag får!

Det tar jag med mig in i 2017.
Att jag måste tro på mig själv och våga mer. Söka ännu fler jobb. Utmana mig själv mer. Inte vara så rädd för att misslyckas. Plus insikten att jag mår så jävla mycket bättre av träning regelbundet så jag behöver hitta ett sätt att prioritera det igen.

weightsTill sist, tack till alla er som kikar in här och läser! Varesig ni är återkommande läsare eller bara kikar in en gång lite av en olyckshändelse; jag uppskattar er alla! :)

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>