Julmiddag

Det vart en väldigt lyckad julmiddag igår! Vi lagade ju maten själva men höll det rätt enkelt. Hummer eller sparris med hollandaise till förrätt (sparris till oss som ej kan äta skaldjur). Risotto, konfiterad anka, sallad och haricots verts till huvudrätt och så hemgjord saffransglass till dessert. Riktigt gott! :)

Under middagen hade vi vårt årliga julquizz. Vinnaren från året innan får äran att göra nästa års quizz. Jag kommer därmed tyvärr aldrig få göra nåt quizz haha. 😛 Kommer alltid sist. Mina kollegor gör dom för svåra! Iaf för mig. Så frustrerande eftersom jag älskar att göra quizz. Har föreslagit att förloraren borde få som tröst att få göra det men dom andra har inte nappat. 😛

Kom hem först vid kl 23 igår så är rätt trött idag. Men nu sista dagarna är det rätt lugnt på jobbet för jag har fått gjort det mesta redan. Så skönt! :)


Del av dukningen! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>