Intervjun igår

Var på arbetsintervju igår och träffade en rekryterare som hjälper organisationen att göra ett första urval av kandidaterna. Hon ska intervjua personer hela den här vecka och sen välja ut 3-5 som hon presenterar för VD:n. Hon i sin tur väljer vilka hon vill kalla till en intervju. Vet inte alls hur det gick igår, tycker alltid det är supersvårt att känna av. Det var en otroligt varm och trevlig rekryterare iaf och samtalet flöt på bra. Har ju dock ingen aning om vad för andra kandidater hon träffar eller om det är nåt specifikt som är mest viktigt som de kollar efter.

Vet dock att jag verkligen, verkligen vill ha det här jobbet! Det lät ännu mer intressant när jag fick mer information om rollen och hur organisationen fungerar. Hoppas så otroligt mycket att jag är en av de kandidater som går vidare! Har rätt erfarenhet och utbildning för rollen och skulle verkligen passa där så förhoppningsvis känner dom samma.

Håll tummarna!

Inspiration-2-22

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>