Vinterpromenad

Var på Grand Hotell idag och köpte presenten till K. Har aldrig varit därinne förut och ojoj vad fint! :) Blev också helt kär i deras presentkort. De består av en tjockare bokpärm liksom med band runt. Känns lyxigt! :) 


Promenerade sen till pendeln vid centralen därifrån i vinterkylan. Gick förbi isbanan i Kungsträdgården och gud vad härligt det såg ut med alla skridskoåkarna! :) Ja, tittandes från säkert avstånd då förstås. Har inte åkt skridskor sen lågstadiet så hade nog inte njutit ute på isen haha. Snarare krampaktigt hållit mig fast i sarjen helt livrädd. 😛 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>