Good for kids

Gud vad snabbt jag fick hem sakerna jag beställde från Good for kids! Perfekt när det är så. :) Dessa två bebisleksakerna ska lille L få i julklapp. Ekologiska, giftfria leksaker som skramlar och utan problem går att stoppa i munnen. :) Superfina tycker jag! 


Ska se om jag hinner kika en sväng i helgen efter de sista julklapparna. Behöver var sin liten till till lillsessorna och så två klappar till vårt julklappsspel. Sen är det klart! :) Och så en födelsedagspresent till mamma! Det får jag inte glömma. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>