Tisdag

Idag ligger det ett vitt täcke på marken. Det har tydligen snöat igår kväll och/eller inatt. Inte så hemskt mycket tack och lov men tillräckligt för att det ska kännas vintrigt. Kallt är det också. Brrrrrr!

Har börjat handla julklappar också. Sen förra året så köper vi endast julklappar till ett julklappsspel vi spelar hela familjen. Två klappar var för 50-100 kr styck. Vi ger inga klappar till varandra i övrigt och det är så himla skönt! Vi är ju vuxna människor som jobbar allihopa så det är bättre att man köper till sig själv det man behöver. Vi brukar dock alla vilja ge julklappar till min systers barn eftersom dom är roligast att handla till. Har börjat redan och har köpt klart till lilleman. Tjejerna har en klapp var än så länge men tänker att jag ska lägga till nåt litet till dom var.

Hittade en superbra hemsida med ekologiska leksaker som jag har beställt saker ifrån. Den heter Goodforkids. Framför allt till lille L som är i den bebisfasen då allt ska in i munnen och tuggas på så känns det viktigt att det är helt giftfria saker. Toppen är också att sakerna där inte är så dyra. Annars kan ju ekologiska, miljövänliga prylar kosta en massa extra men icke där! Fantastiskt bra! :)

Så tips, tips till alla! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>