Underbara, älskade fredag

Är så himla glad att det är fredag igen nu. :) Helgen är så otroligt välkommen! Är riktigt trött idag. All extra pendlingstid som varit nu tar jävligt mycket energi. Det är jobbigt att pendla över en timme per väg i vanliga fall också liksom, men varje minut utöver det som kommer till dränerar en verkligen.

Imorgon ska jag ju bli bortskämd hos frisören. Yeeeaaaay! :) Ska bli riktigt härligt. Senaste besöket var i slutet av juli haha så det är verkligen hög tid nu! :)

Ska bara ta mig igenom arbetsdagen först. Har mycket som vanligt och det är bara att sätta fart!

i-love-fridays

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Underbara, älskade fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>