Snö, snö, snö

Hemma hos mig imorse var det inte speciellt mycket snö. Men i Bromma där jag jobbar hade det snöat under natten och det är nästan en decimeter snö ute. Det snöar förövrigt fortfarande så blir väl mer under dagen kan jag gissa. Usch! Barnen på skolan här jämte har väldigt roligt dock, de bygger snögubbar, har snöbollskrig och åker pulka i backen. Tur att några gillar vädret iaf. 😛

På jobbet är det fullt upp den här veckan med massa studenter i huset. Vi ska försöka ta lite bilder till vår utbildningsbroschyr under veckan. Alltid bra att passa på att ta nya när huset är fullt. Sen väntar jag också på att den här jävla mensvärken ska ge med sig men den verkar inte riktigt vilja göra det. Härligt! Or not. Just den här biten med att vara kvinna hade jag fasen gärna sluppit.

mindmatter

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>