Orkidé

Min orkidé i köket blommar för fyllt just nu. Blir så glad varje gång nån av mina orkidéer får nya stänglar med blommor efter att ha varit utan ett tag. Även mina två i vardagsrummet har knoppar just nu så de kommer också blomma snart. I love it! :) Kanske lagom till min födelsedag om jag har tur. 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Orkidé

    • Haha ja, alltså jag är verkligen inte rätt person att fråga för jag är lite av en periodare. Kommer ihåg blommorna hemma vissa veckor och sen kan det gå månader utan att jag vattnat någonting… :( Oftast brukar blommorna dö men på nåt vänster verkar just orkidéerna gilla att jag är helt oregelbunden och inkonsekvent med mitt vattnande. Har hört från andra att man ska hälla på ljummet vatten upp till halva krukan en gång i veckan, att de mår bra då, men det glömmer jag ju efter nån vecka. Så jag har senaste månaderna börjat vattna en liten skvätt bara när jag kommer ihåg det. Verkar funkat för nu iaf, men kanske är detta sista blomningen innan dom dör haha man vet aldrig. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>