Duktig

Igår spenderade jag dagen med att vila, storstäda lägenheten och handla lite. Skrev också ner en lång lista på allt som behövs inför mitt födelsedagsfirande så att jag inte ska glömma bort nåt. 

Idag har jag rensat ut en massa klänningar ur garderoben och lagt upp 12 annonser på tradera. Hoppas att alla blir sålda så att jag får iväg dom under nästa vecka. Alltid skönt att rensa! Buda gärna om ni vill. :)

Känns bra att ha varit lite duktig den här helgen samtidigt som jag verkligen fått koppla av. Det är underbart att ibland inte ha nåt inbokat! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>