Ny vecka

Den här veckan kommer att gå i pluggandets tecken, igen. Uppgiften måste vara helt klar och inskickad senast söndag så bara att kämpa på med den tills även del 2 är skriven. Hoppas på att komma en bit med skrivandet idag. Tyckte inte två av artiklarna jag läste i helgen var nåt bra för uppgiften så har letat fram två nya nu, de ska läsas först. Förhoppningsvis hinner jag ändå börja skriva lite också. Den ska i vilket fall vara klar innan helgen, allra helst i mitten av veckan. Vill bara ha det överstökat nu! Slippa tänka på det och känna stress.

Helgens födelsedagsmiddag var himla trevlig iaf! :) Väldigt god mat på Trattorian. Mysig inredning också. Efter middagen gick vi till Lemonbar/Lokal som ju är ett enda ställe nu och dansade loss. Riktigt roligt! :)

Måndag – Plugga efter jobbet.
Tisdag – Plugga efter jobbet.
Onsdag – Plugga efter jobbet.
Torsdag – Middag efter jobbet med tjejerna.
Fredag – Förhoppningsvis är uppgiften klar så att jag kan ha en lugn, pluggfri eftermiddag.
Lördag – Eventuellt muséumsbesök med K och A.
Söndag – Vilodag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>