Jag-lista

Jag gör:
Ja, just nu är jag på jobbet och sitter framför datorn och tar en jobbpaus. Har gjort en beställning på material precis. Har massor av fakturor jag måste skicka i eftermiddag.

Jag kan:
Laga riktigt god mat! Är grym på att organisera saker och events också. Har redan planerat maten jag ska laga till mitt födelsedagsfirande den 19 november. :)

img_0217.jpgBild från den hemlagade brunchen vi hade hos mig i somras. :) Vill ha ett liknande bord med massa god mat när jag fyller år.

Jag handlar:
Gärna kläder, skor och väskor. Lite för gärna haha… 😛

Jag borde:
Beställa kurslitteraturen för nästa delkurs. Kommer inte riktigt till skott att göra det men måste ta tag i det snart. I mitten av november behöver jag dom.

Jag måste:
Dammsuga hemma! Har skjutit upp det ett tag nu och det börjar bli dammigt hemma. Usch! Får se när jag får tummen ur…

Jag vet:
Att jag borde hitta tillbaka till gymmet någon dag i veckan… Men energin finns inte riktigt just nu mitt i allting annat!

Jag tycker:
Att gruppen Heja livet! som finns på Facebook bara för tjejer är helt fantastisk! Så sjukt peppande och inspirerande. :)

Jag tänker:
Mycket på vad jag vill i livet egentligen. Och hur jag ska nå fram till det jag vill.

Jag förbrukar:
För tillfället en hel del clementiner. Dom är så goda just nu när dom är småsura. :)

Jag lyssnar:
När jag skriver detta: Rättegångspodden. Såååååå bra och intressant! Annars älskar jag ju P3 Dokumentär samt är allmänt beroende av musik.


Jag längtar:
Tills vi åker till Barcelona över nyår! Wiiiii! :) Ska bli mysigt att fira jul i sis nya hus också. Dom flyttar ju hela familjen nu i början av november. Spännande att se det sen! :)

Jag fasar:
För att delkurs 2 av min kurs ska vara mycket tuffare att ta sig igenom än delkurs 1… Hoppas inte!

Jag använder:
Linser måndag-lördag nästan varje vecka. Sen går det åt rätt mycket schampoo och balsam också eftersom jag har så himla mycket hår.

Jag njuter:
Av att umgås med vänner och familj. Nu när det är så mycket med jobb och skola så njuter jag också fullständigt av mina söndagar då jag helt stänger av världen och är för mig själv hemma.

Jag äter:
Till lunch vart det en sallad och en clementin som efterrätt. Har inte hunnit laga egen mat på länge så längtar efter hemlagad, ordentlig mat. Vill göra viltskavsgryta som sagt, och köttfärssås. När ska man hinna??

Jag dricker:
Te, te och mera te. Det är så kallt på jobbet så behöver dricka en massa varmt för att inte frysa ihjäl. Blir säkert 5-6 koppar om dagen.

Jag struntar:
I gymmet. Tyvärr. Men gör iaf yogan varje dag och tröstar mig själv med att det är bra det också. Nåt är bättre än inget.

Jag tittar:
På Homeland! Har plöjt igenom alla fem säsongerna nu och är sååå ledsen att jag måste vänta på nästa säsong ett tag. Älskar den serien! Har till och med drömt en massa om händelser i den haha och så påverkad brukar jag aldrig bli av serier annars. Är lite arg på vart slutet på säsong 5 lutar dock så är lite sur på manusförfattarna haha… 😛


Jag läser:
En massa kurslitteratur. Hinner och orkar inte läsa nåt annat just nu.

Jag vill:
Få ett nytt jobb! Tycker verkligen att det är min tur nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>