Ny dag, nya tag

Hoppas verkligen att dagen idag blir bättre än gårdagen. Har sovit iaf och har hittills mindre mensvärk också. Det går åt rätt håll alltså! :) Fick gjort yogan igår, trots total ovilja från min sida. Kändes som en vinst faktiskt! Att jag övervann mig själv efter en sån riktigt skitdag. Idag behöver jag handla sakerna jag glömde igår och städa lite hemma. Dammsugning är välbehövt just nu, det är väldigt dammigt överallt. Förhoppningsvis har en del av tvätten torkat när jag kommer hem så att jag kan börja lägga undan lite in i garderoberna. Känns så jäkla rörigt hemma när det är tvätt hängandes överallt.

Har förövrigt bestämt att jag ska ta en pluggpaus nu till efter helgen. Lämnade ju precis in uppgift 3 och behöver lite andrum innan jag börjar med nr 4 som är den största, och sista, i delkurs 1. Har fram till 6 november på mig och ska börja med den i nästa vecka. Kommer nog ta lite tid men borde hinna innan sista inlämningsdag iaf. Efter det börjar delkurs 2 och än så länge har vi inte fått någon information om hur den kursen är upplagd eller vilka uppgifter vi kommer ha att göra. Borde väl komma upp så småningom. Litteraturlista har vi fått dock så jag ska beställa böckerna till den snart så jag har dom.

Det är mycket att tänka på nu! Gäller att hålla ordning på allting.

dance-rain

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>