Uppgift 3

Skrev examinationsuppgift nummer 3 idag när jag kom hem. Det tog en stund men nu är den i princip klar. Ska läsa igenom den imorgon och så lämna in den.  Ska bli riktigt gött att ha den inlämnad! :)


Gjorde yogan efter uppgiften och dagens pass var mycket meditation. Har väldigt svårt för det, blir rastlös direkt. Men bra att få öva lite på att landa i stunden och att det inte måste hända tusen saker hela tiden. Att hålla fast tankarna och inte låta  dom springa iväg. 

Nu ska jag strax sova. Är så himla trött!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>