Fullt upp

Har haft en intensiv dag på jobbet hittills. Det har liksom gått i ett och likadant blir det nog resten av eftermiddagen. Tiden går dock väldigt snabbt och det är alltid bra. Vaknade imorse och trodde för en kort stund att det var fredag idag. Inte så kul att inse att man var en dag för tidigt ute… 😛 Men men, snart är det ju ändå fredag. :)

Idag ska jag skriva uppgift 3 till min kurs efter jobbet. Plus göra yogan för både idag och imorgon. Det är enda lösningen jag kan komma på eftersom jag inte kommer vara hemma alls imorgon. Men då gör jag det idag istället så har jag inte fuskat och hoppat över nåt pass iaf. :)

img_1328.jpgMin studiehörna hemma. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>