Frågelista

Dags för en ny frågelista! Hittade den här på nätet nånstans. 20 frågor och svar, here we go! :)

Vad heter du? Här på bloggen Gutterflower. Är ju lite hemlig här hehe så ni får snällt bara gissa resten. 😛 Har tre förnamn och de börjar på K, L och S. :)

Hur gammal är du? Fyller 31 år i slutet av november.

Hur skulle du beskriva dig själv? Jag är en person som är väldigt allt eller inget. Känslorna är starka, och kan skifta fort, eller så är jag helt kylig och visar inga känslor alls. Glad (oftast), social, ambitiös, envis som få, sjukt välorganiserad, pedantisk och har en ganska stark personlighet. Gillar att få vara med och bestämma och har alltid varit självständig. Nästan lite väl självständig ibland… Blir irriterad ganska lätt men det går snabbt över, dock krävs det mycket för att få mig riktigt arg. När jag väl blir arg ordentligt… ojojoj vad jag blir förbannad! Älskar musik, fotboll, mat/dryck, träna, pyssla, måla, handarbeta, skriva/läsa och massa annat. Älskar att träffa nya människor och hitta på saker (dock inte vad som helst haha måste känna mig trygg och bekväm). Familjekär. Har stort behov av socialt umgänge men är också en person som måste få mycket egentid. En kontrasternas person, helt enkelt haha. :)

Hur lång är du? Alltså, jag tror att jag är typ 162 cm egentligen men på passet står det 163,5. Tror det är lite i överkant haha. :)

Vilken ögonfärg har du? Blågrönaktiga. Kan se väldigt blåa ut ibland och väldigt gröna ibland, beroende på ljus och vad jag har för färg på mina kläder.

Har du stationär eller bärbar dator? Stationär på jobbet och två bärbara hemma. En större som jag använder mest (kollar på film och tv-serier) plus en lätt minidator som jag tar med mig om jag ska nånstans.

Vilka orter har du bott på? Lindome, Örby, Växjö, Limerick, Täby, Bandhagen och Handen.

Tycker du om kaffe? Nej! Våga, vägra kaffe. Jag dricker te.

img_0031.jpegKan du några andra språk än svenska? Helt flytande engelska. Har ju pluggat gymnasiet helt på engelska samt bott utomlands. Läste tyska några år men det kommer jag knappt ihåg nåt alls av.

Har du någonsin åkt ambulans? Nej! Har varit väldigt förskonad från sjukdom över lag. Har aldrig brutit nåt eller så. Enda gången jag varit riktigt, riktigt dålig var när min blindtarm blev inflammerad och jag behövde akutopereras. men då körde mamma mig till akuten.

Vad har du för ringsignal? Min mobil är ständigt på ljudlös så den vibrerar bara.

Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En bild på mina syskonbarn. <3

Kan du byta olja på bilen? Jag har ingen bil så behöver aldrig byta nån olja. Skaffar jag bil nån dag får jag väl lära mig såna grejer. Kan inte tänka mig att det skulle vara nåt problem. Kunde det när jag tog körkort en gång i tiden.

Har du varit med i tidningen? Ja, en gång när jag gick en teknik-sommarskola i 9:an (vet ej varför jag fick för mig att jag ville göra det..) och en gång när jag sommarjobbade på turistbyrån hemma och dom skulle marknadsföra kommunen. Tror inte jag har varit i tidningen fler gånger än det.

Har du någon piercing? Ett hål i varje örsnibb. That’s it. Har 5 tatueringar dock. Det är mer min grej än massa hål i kroppen.

Vilket är ditt drömjobb? Kommunikatör (vilket jag är redan nu) alternativt kommunikationschef på en stor hjälp-/biståndsorganisation. Ååååååh en vacker dag så! :)

Vad har du haft för husdjur? Under uppväxten hemma hos mamma och pappa: 2 katter, 2 kaniner (ett ganska kort tag dock), 1 marsvin (min syster hade en högljudd rackare), 2 hamstrar (jag hade två olika under några år), akvarium med fiskar, 2 salamandrar (dom var egentligen min mammas förskolas men dom fick bo hos oss i perioder) och mina föräldrar skaffade hund när jag var typ 16 år. Själv har jag haft två katter sen jag flyttade hemifrån men har just nu inget djur hemma.

IMG_2573.JPGMin Whilja som numera bor hos en annan familj.

Vad har du för utbildning? Har en fil. kand i Medie- och kommunikationsvetenskap plus att jag har läst motsvarande 3 terminer av andra universitetsstudier. Typ: fred- och utvecklingsstudier, retorik, arbetsrätt, webbdesign med mera. Läser just nu 15hp Strategisk kommunikation.

Vart skulle du vilja bo om du inte fick bo i Sverige? Lätt! Jag skulle bo i Dublin, Irland. Har ju bott på Irland tidigare så vet att jag trivs super där. Älskar Dublin verkligen, och ön är rent allmänt helt magisk att vara på. :)

IMG_2789.JPGDublin Castle. Bild från när jag och C var där sommaren 2015. :)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>