Ny vecka

Så var det måndag igen efter en lugn, vilsam helg. Måste få till träning den här veckan, plus skriva nästa uppgift i min kurs. Det blir intensivt som vanligt, med andra ord. På lördag har M sin 30-årsfest också vilket kommer bli riktigt roligt! :) Jag har ju fått temat Indiana Jones och har min outfit redo hemma. Såg att andra fått betydligt svårare filmer som teman haha så jag hade lite tur där. :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Skriva uppgift nr 3.
Torsdag – Eventuellt fika med M efter jobbet.
Fredag – Middag med tjejerna.
Lördag – M:s 30-årsfest! :)
Söndag – Vilodag.

good-morning

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>