Kalas

Fixade ihop tårtan imorse och åkte sen hem till R. Var där vid ett och fick mysa med M en timme som vaknade precis när jag kom dit. Han somnade ganska snabbt igen dock. :) Sen sista timmen innan resten av gästerna kom hjälpte jag till att plocka fram allting och förbereda. Sen kom resten av gästerna.

Väldigt trevligt! Det var många där som jag inte sett på länge. Alltid roligt att prata ikapp sig. :) Min tårta var uppskattad också. Tyckte själv den blev väldigt god. Fyllningen med hallon, chokladkräm och grädde passade super ihop. Jag är väldigt nöjd. :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>