Övertid igen

Fick jobba över igen igår, en timme den här gången. Var tvungen att vänta in min chef för att få klart en sak men hann göra massa annat under tiden så det var en produktiv timme. På ett sätt är det bra med lite övertid då och då för då har jag timmar att flexa ut sen. Men samtidigt kommer jag hem så himla sent då också… Har ju över en timmes resa hem efter jobbet så blir så himla trött och orkar ingenting när jag jobbar sent. Träning är det första som faller bort i det läget och det är jäkligt dumt. Vill få till iaf två pass per vecka, men det är svårt just nu. Går för mycket energi och tid till jobbet och studierna. :(

Ska försöka träna idag. Hoppas kunna gå i tid från jobbet så jag orkar ett gympass. Imorgon ska jag flexa ut tid så jag kommer hem i bra tid och hinner baka och förbereda för tårtfixandet på lördag. Ska baka kakan som ska bli botten plus göra blomdekorationerna som ska vara på. Håll tummarna att den blir både god och fin! :)

weights

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>