Boots

Idag har jag gett upp att ha ballerinaskor eftersom det är så himla kallt på mornarna. Har frusit senaste dagarna och nu kände jag att nej, nu är det höst! Så har mina nya (köpte dom för ett tag sen men har inte haft på mig dom förut) boots. De är lite stela fortfarande eftersom dom inte är ingådda men känner att dom kommer vara riktigt sköna om några dagar. :) Gillar dom verkligen! De är enkla men ändå snygga.


Idag ska jag hem lite tidigare och plugga hela eftermiddagen. Måste få uppgift 2 gjord så det gäller att fokusera.

Igår åt vi ju middag på B.A.R så hann inte plugga nåt då. Vansinnigt god mat där! Åt en fantastisk kungsflundra. :) Det är nog en av mina favoritrestauranger, faktiskt. Alltid bra service och grym mat. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>