Basket

Jävlar vad roligt basket är att titta på! Är helt överraskad! :) Det var högt tempo, jämnt spel och sjukt spännande hela matchen igenom. Tyvärr vann Bosnien med 2 poäng så Sverige har nu ingen chans att gå vidare till EM. Otur! :( Men tydligen hade det varit lite av en skräll om vi vunnit så ändå bra gjort att dom var så nära.

En av Bosniens spelare bröt benet under matchen. Sjukt obehagligt! Foten låg liksom åt helt fel håll i förhållande till benet… Ännu mer olyckligt var att det inte fanns nån bår tillhands utan stackaren får ligga kvar på plan i över 10 minuter innan dom letat fram nån massagebrits dom kan rulla in och få upp honom på. Han skulle köras direkt till sjukhus sa speakern och han lär ju kunna glömma EM. Så tråkigt!

Riktigt bra stämning inne på Hovet dock, för att prata om det positiva istället! :) Rejält drag både från svenskarna och från Bosniska klacken. Love it! :) Alla på läktaren fick en gul sverigetröja också vilket var himla kul. Älskar att få grejer haha. :)


Anna Sahlin (stavning??) sjöng nationalsången. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>