Tränat

Idag tog jag mig faktiskt till gymmet. Herregud vad det satt långt inne! Allt tar emot när det gäller att orka in på gymmet just nu. Så konstigt för när jag väl är där så älskar jag det. Mår så bra av att köra tung styrketräning. Måste komma ihåg det när det fortsätter ta emot, att jag älskar det när jag väl gått in. 😛 Det var knappt någon där heller. Skönt! Gillar att träna ensam.

Lämnade in uppgift nr 1 idag också på min kurs. Ska börja på nästa uppgift i helgen. Den ska vara klar senast 2 oktober och tiden går alldeles för snabbt så måste sätta fart. Har massa att läsa för att kunna göra den.

img_0369.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>