Tisdag

Vet inte riktigt vad det är med mig just nu men jag känner mig sliten. Eller ja, jag vet ju att det beror på att det varit sjukt mycket på jobbet sista tiden plus mycket inbokat socialt och så studier på det. Inte så konstigt alls egentligen att man är trött. Men jag gillar inte när jag känner mig så anti allting. Den här typen av humörsdippar stör mig och jag vill bara få dom avklarade så man kan bli glad och peppad på tillvaron igen. Förhoppningsvis vänder det inom kort. Det brukar det göra.

keep_your_head_up-73271

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>