Fredaaaaaag!

När väckarklockan ringde imorse hann jag tänka: ”Faaaaan inte en arbetsdag till!!!” innan jag stängde av den. Tur att det ändå är fredag idag så att man får sovmorgon imorgon. Har behövt helg sen i måndags.

Det blir dock ingen lugn fredag utan massor ska hinna göras innan jag lämnar jobbet. Dels allt praktisk runt alla 60 studenter som har sin sista dag här för den här gången idag. Sen måste allt göras i ordning inför den studentgrupp som kommer i eftermiddag och ska vara i huset under helgen. Plus att jag måste få iväg massor av fakturor och ordna med avregistreringar. Vet inte riktigt när det ska hinnas med efter som jag knappt hinner sitta nåt vid mitt skrivbord dessa dagar.

Imorgon förmiddag ska jag förbereda middagen jag ska bjuda vännerna på på kvällen. M och K kommer hem till mig för att kika på resor och hänga lite. Sen vid kl. 14 ska jag möta upp L och lille Y i stan. Bebismys är precis vad jag behöver efter den här veckan! :) Sen hem igen för att fixa det sista för middagen innan gästerna kommer.Fullpackad dag alltså.

På söndag ska jag inte göra någonting!!! Haha längtar nästan efter det. Att bara kunna sitta i soffan, kolla serier och inte lyfta ett finger. :) Nästa vecka blir också intensiv på jobbet plus att jag måste plugga en massa. Ska passa på och njuta extra av lugnet på söndag alltså. :)

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>