Tobiasregistret

Anmälde mig i början av året till Tobiasregistret. Har lämnat DNA-prov och nu har jag fått en bekröftelse på att jag är sökbar i deras register. Är blodgivare sen tidigare men nu kommer jag alltså också kunna ge blodstamceller vid behov. Jag måste dock matcha med en patient först och det är det ju inte säkert att man någonsin gör. Känns viktigt att ställa upp om jag kan dock. Det är ju livräddning det handlar om! Läs gärna mer på Tobiasregistret och se hur du kan hjälpa. Är du inte vanlig blodgivare ännu borde du undersöka om du kan bli det. Livsviktigt att alla som kan lämnar blod!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>